La nostra empresa

L'empresa

La nostra empresa es va crear l'any 2000, vam començar com Agència d'Assegurances, i poc temps després, davant les exigències dels nostres clients i l'ampliació de la nostra cartera, amb una dilatada experiència en les diverses àrees del món assegurador, en alguns casos superior als 25 anys i formant part de vàries companyies.

La nostra condició ens dóna la llibertat d'establir col·laboracions amb totes les companyies del mercat espanyol, el que ens permet estudiar quines són les millors condicions per a que els nostres clients firmin el contracte d'assegurances més adequat a les seves necessitats. Pensem que estem treballant amb les Entitats Asseguradores més solvents i amb un servei exquisit a l'hora d'atendre els sinistres. A partir d'aquí, ajudats per l'equip professional i tecnològic que compon la nostra marca i sempre seguint un clar patró de transparència i servei al cliente, juntament amb la nostra estratègia comercial, basada en la especialització de productes, ens està permeten facilitar al màxim la rapidesa i eficàcia del sistema d'atenció als nostres clients.

Els nostres clients i la nostra experiència de molts anys ens avalen, perquè el seu benestar, la seva tranquil·litat i la seva satisfacció és el fonament del nostre treball diari.

Per estar sempre al dia

ASIGEST SEGUR SL Corredoria d'Assegurances és una empresa amb personal especialment qualificat. Òbviament, els nostres assessors d'assegurances sempre utilizen l'última tecnología en totes les àrees. Els nostres empleats participen en cursos de formació i entrenaments per augmentar els seus coneixements professionals de forma continuada.

Què li oferim?

Realitzems un assessorament professional personalitzat i representem als nostres clients davant les asseguradores, especialment en cas de produir-se un sinistre.

Garantim una total imparcialitat en el nostre assessorament, velant únicament pels seus interessos. La nostra empresa és totalment independent de les asseguradores.

Sempre trobem l'oferta que millor s'adapti a les seves necessitats.

La nostra prioritat és mantenir un tracte personalitzat amb tots els nostres clients, sense automatismes que dificultin la comunicació.

Estems inscrits en el Registre administratiu especial de medidadors d'assegurances, de reaassegurança i dels seus alts càrrecs amb la clave DGSFP J-2747

El nostre servei no suposa un cost extra per al client. És de les aseguradores de qui rebem comissió por les pòlisses contractades.

Som propers

Testimonis reals i la fidelitat dels nostres clients ens ampara. Generacions darrere generacions d'assegurats així ho demostren.

El seu navegador està antiquat!

Actualitzi el seu navegador per poder navegar correctament aquesta plana. Actualitzar el meu navegador ara

×